Topografie met TopoMaster

 

 

Je ontvangt een email met verdere instructies.

Topografie

TopoMaster is een spannende online game waarmee kinderen topografie leren. De game is samen met National Geographic Junior ontwikkeld en bevat prachtig beeldmateriaal en aansprekende informatie. Door topografie te oefenen met bijzondere weetjes van onder andere dieren, gebouwen en het landschap onthouden leerlingen de toponiemen beter.

Natuurlijke herhaling door game-elementen

TopoMaster bestaat uit drie onderdelen: Nederland, Europa en de wereld die elk weer uit meerdere levels bestaan. Elk level bestaat uit quizvragen, locatievragen en bonusvragen. Game-elementen zoals het vrijspelen van levels, highscores, bonusvragen en het verbeteren van status maken TopoMaster avontuurlijk en zorgen dat herhaling op natuurlijke wijze is ingebouwd. Alle 300 toponiemen uit de lijst van het Cito komen aan bod en worden voor kinderen meer dan alleen een stip op de kaart.

Thuis en op school

Leerlingen kunnen op school of thuis op pc, laptop of tablet de TopoMaster spelen. De resultaten van de kinderen zijn voor leerkrachten inzichtelijk via Blink Studio, het online leerlingvolgsysteem van Blink Educatie. Bij TopoMaster worden ook extra toetsen aangeboden, aansluitend bij de Cito-toets topografie. Deze kunnen digitaal worden verwerkt, maar ook op papier.

Bestelinformatie TopoMaster

TopoMaster is inbegrepen bij de schoollicentie Blink Wereld - aardrijkskunde (voorheen Grenzeloos). Heb je al een schoollicentie op Blink Wereld - aardrijkskunde dan hoef je dus geen losse licentie op TopoMaster af te sluiten.
De licentie op TopoMaster is inclusief alle (digitale) materialen, introductielessen, toetsen en updates en BTW. Een licentie voor 8 jaar afkopen is ook mogelijk: dan ontvang je over het gehele licentiebedrag 10% korting. TopoMaster wordt aangeschaft voor groep 5 t/m 8. De prijs per leerling voor TopoMaster is € 2,55. TopoMaster bestel je via je schoolleverancier. Bekijk hier alle bestel- en prijsinformatie.