Combinatiegroepen

 

 

Je ontvangt een email met verdere instructies.

Combinatiegroepen

Werk jij in een combinatiegroep? Met het lesmateriaal van Blink Wereld kun je lesgeven zonder de klas te hoeven splitsen. De gehele klas dezelfde les geven is niet alleen efficiënt maar ook veel leuker voor de leerlingen.

De vakgerichte en geïntegreerde thema's zijn qua structuur en opbouw verschillend waardoor je met beide pakketten anders werkt als je een combinatiegroep hebt.

Meer over combinatiegroepen en vakgerichte thema's

Meer over combinatiegroepen en geïntegreerd thema's

Differentiëren

Blink Wereld gaat uit van een activerende didactiek en van zelf ontdekken. Hierdoor leren leerlingen van verschillende groepen op hun eigen niveau en zijn er daarnaast diverse mogelijkheden om te differentiëren: extra opdrachten na een les, taalondersteuning op de werkbladen of in de digitale leerlingomgeving en plusopdrachten om kinderen maximaal uit te dagen.

Lees meer over differentiëren

Geef je liever per jaargroep les?

Wanneer je het als leerkracht belangrijk vindt dat je leerlingen per jaargroep les krijgen, kun je natuurlijk ook op de reguliere manier in combinatiegroepen met Blink Wereld werken. Je geeft dan alle groepen apart les: de leerlingen van groep 5 krijgen de stof voor de leerlingen van groep 5, de leerlingen van groep 6 krijgen het materiaal voor groep 6 enzovoorts.